Behandlinger

Permanent makeup

Permanent makeup er en kosmetisk tatovering. Man tilsætter pigmenter til hudens midterste lag, som understreger og tydeliggør ansigtets naturlige kendetegn og træk. Alle behandlinger udføres med kvalitetssikret, hygiejnisk udstyr udviklet specielt til permanent makeup.

Pigmenterne fra permanent makeup lysnes i løbet af 3-5 år, og er dermed ikke så permanente og markante som almindelige tatoveringer. Derfor er betegnelsen “permanent” makeup faktisk en smule misvisende.

Tatoveringer af forskellig art har eksisteret i mange århundrede. Permanent makeup, som det vi mikropigmentister arbejder med i dag, dukkede imidlertid først op i slutningen af 1980’erne i Tyskland og USA. Det var særligt i forhold til bryn og eyeliner, at udviklingen langsomt spirede frem. I 1990’erne begyndte man så også at optegne læber.

Permanent makeup blev indledningsvist udviklet for at hjælpe patienter med forskellige sygdomme – hudsygdomme eller kræftpatienter. Interessen for at bruge det rent kosmetisk fulgte imidlertid hurtigt efter.

De første mange år gav det udslag i meget markante, tatoveringsagtige optegninger. Noget man heldigvis er gået væk fra i nyere tid. I dag er der meget mere fokus på det naturlige udtryk. Permanent makeup bruges blot til at forbedre udseendet, så man bliver ”den bedste udgave af sig selv”. Det meget sminkede og optegnede udtryk er slet ikke så eftertragtet mere. Det oplever vi også hos By Monbjerg. Flere og flere kunder ønsker at fjerne tidligere permanent makeup, for i stedet at få udført en nyere, og mere naturlig permanent makeup.

De behandlinger man laver inden for permanent makeup i dag er også meget mere skånsomme end 80’ernes tatoverede makeup. Resultatet skal helst blot minde om en naturlig, afdæmpet dag-makeup. Skal man derfor til fest eller lignende, vil de fleste stadig vælge at stadig bruge almindelig makeup for at tydeliggøre udtrykket. Der er dermed ikke tale om en behandling, der erstatter makeup 100%.

Ansigtet er dit vindue til verden. Andre aflæser dit indre følelsesliv igennem din ansigtsmimik. Hos By Monbjerg oplever vi ofte, at vores kunder ønsker at tydeliggøre deres træk ved hjælp af permanent makeup, for netop at forbedre deres kommunikation med omverdenen.

Hvis verden ser dig forkert, kan permanent makeup hjælpe dig i den rigtige retning. Selvfølgelig tilvælger mange også permanent makeup af rent kosmetiske årsager, men effekten er ikke kun overfladisk. For ydre og indre skønhed hænger sammen.

Forskønnelse og markering af dine ansigtstræk kan give dig velvære på flere niveauer. Permanent makeup forenkler desuden også dine hverdagsrutiner, og giver dig et friskere og mere vågent udseende døgnet rundt. Dine egne særegne kendetegn bliver blot skarpere og smukkere.

Maibritt er uddannet ved Diamont Brows og godkendt af sikkerhedsstyrelsen og har vundet DM i Mcroblading 2023. Hun bruger kun de af EU godkendte pigmenter og produkter. Du kan derfor trygt lade dig behandle i klinikken, hvor din tryghed din kunde kommer før alt andet.

Før / Efter Permanent Makeup​