Behandlinger

Kosmetisk tandblegning

Tandblegning med Onlysmile, giver flotte naturlige hvide tænder.

Onlysmiles kosmetisk tandblegning er udviklet til at give dig hvide tænder, uden at blege. Der er i stedet tale om en INNOVATIV, nano-teknologisk behandling. Vores behandling og den anvendte GEL er naturligvis EU-godkendt. Bemærk: Der er under 0,1 % Oxygenperoxid i vores Gel. Helt uden nævneværdig syre og dermed uden risiko for porøs tandemalje og isninger i tænderne. Den under 0,1% Oxygenperoxid er tilsat vores Gel for at desinficere munden og tænderne. Dvs. at alle skadelige bakterier og virus i munden dræbes med vores behandling. Dette fremmer sundheden og mindsker risikoen for infektioner og tandsygedomme.

Tandblegning og kosmetisk tandblegning, hvad er forskellen?

Almindelig tandblegning

Udføres med brug af blegemiddel, deraf ordet tandblegning. Tandblegning med brug af blegemiddel må kun udføres af uddannede tandlæger. Den anvendte Gel i behandlingen må max. indeholde 6 % syre (Oxygenperoxid). Når man anvender oxygenperoxid til at blege tænderne med. Skal tandlægen sikre at tandkødet bliver beskyttet så dette ikke kommer i forbindelse med den anvendte syre. Ellers vil blegemidlet/syren kunne skade tandkødet.

Når Tandemaljen kommer i kontakt med oxygenperoxid, vil syren skade tandemaljen. Jo flere gange man foretager en tandblegning, jo mere vil emaljen blive porøs og med tiden er der risiko for at dele af emaljen kan brække af.

Kosmetisk tandblegning

Kosmetisk tandblegning bygger på en helt anden teknologi. Onlysmile er nano-teknologi udviklet af forskere ved Kölns universitet og patenteret. En teknologi hvor der opstår en reaktion imellem ingredienserne i Onlysmile gelen og Onlysmile LED lampe. Lyset fra lampen er helt normalt koldt LED lys. Når Gelen bliver belyst, medfører reaktionen i Gelen, at denne begynder at suge pigmentet (snavset) der sidder på tandemaljen og dybt ned i tandemaljens porrer til sig. På denne måde renses tænderne grundigt for pigment (misfarvning).

Hvilket resultat kan man forvente med en Onlysmile behandling?

Du vil kunne forvente et resultat der ligger et sted mellem 2 og 14 toner lysere tænder. Når vi ikke kan give dig et mere nøjagtigt svar skyldes det at der er rigtig mange faktorer der har indflydelse på dit resultat.

Faktorer der har indflydelse på dit resultat, er bl.a. følgende:

Uanset ovennævnte faktorer kan alle opnå et perfekt resultat med Onlysmile. Nogle faktorers indflydelse kan betyde at du skal have måske 2 -3 behandlinger før end du opnår det perfekte resultat.

Før / Efter Tandblegningen